Om InfraHouse

InfraHouse P/S (Partnerselskab) er et danskejet konsulenthus, der specialiserer sig i konsulentydelser inden for IT-infrastruktur.

Vores vigtigste mission er at gøre livet nemmere for vores kunder ved hjælp af standardisering, centralisering og optimering af den ofte meget komplekse og diversificerede it-infrastruktur.

Konsulenterne hos InfraHouse hører til eliten, når det drejer sig om systems- og configuration management, samt deployment og sikkerhed. Baseret på Microsofts teknologier bygger vi løsninger, der gør vores kunder i stand til at opgradere, udbygge, vedligeholde og optimere desktop- og serverplatformene i deres miljø.

Et tæt samarbejde med Microsoft og andre partnere gør os i stand til hele tiden at være på forkant med nyeste teknologi og løsninger. Vores konsulenter er Microsoft Certified Technology Specialists (MCTS) inden for de relevante discipliner og besidder den nødvendige kompetence og erfaring, der gør InfraHouse til den rigtige samarbejdspartner.
Med en leverance fra InfraHouse vil du altid ende op med en løsning afbalanceret i forhold til krav, ønsker og Best Practice, som gnidningsfrit integreres i eksisterende infrastruktur og processer samtidig med at du sikres forankring i organisationen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s